вторник, 2 февраля 2016 г.





      2 лютого до нашої школи завітали волонтери. Спочатку вони відвідали шкільний музей, де екскурсоводи , якими виступили учні 7 класу, ознайомили гостей з його експозиціями. До речі волонтер Самардак Наталія подарувала музею свій оберіг- жовто-блакитну косинку , яка залишилась ще з Революції гідності 2014 року.
       Потім була проведена урочиста лінійка. На ній Хоменко Богдана, учениця 7 класу ,декламувала чудовий патріотичний вірш, автором якого є Косенко Світлана Григорівна, заступник директора з виховної роботи. Лустенко Олексій (11 клас) розчулив усіх виконанням пісні "Я України син". Також волонтери розповідали про їх тяжкі трудові будні, про те, яку допомогу вони надають бійцям в зоні АТО. Навіть було продемонстровано елементи одягу та сухі харчі, які виготовляють для воїнів.
        Та головна подія на лінійці - це передача волонтерам коштів (3450 гривень), які діти зібрали на шкільному благодійному ярмарку. Гроші  будуть використані для потреб українських бійців, котрі зараз відстоюють незалежність нашої держави на сході країни.

Комментариев нет:

Отправить комментарий